Pietre Boji (117)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Magazinul meu prezintă în general bijuterii și lucrări handmade realizate cu pietre semi prețioase folosite și în cristalo-terapie.
Acum vă prezint un ansamblu energetic deosebit, care se încadrează nu numai în tematica energeticii viului (anatomiei energetice) ci și în sfera decorațiunilor interioare, mai ales celor cu dedicație pentru birouri Public Relation, birouri de firme, Cabinete medicale, Cabinete terapii complementare etc... etc...
În România avem o zonă (Costești/Vâlcea) încărcată de mistere dar noi, românii, nu ne știm a aprecia harul cu care a fost binecuvântată România. Aici, există niște bolovani aproape sferici, numiți Trovanți care se comportă ca niște pietre "vii" (pur și simplu... se plimbă, se deplasează!)
În SUA există două zone geografice unde există niște pietre, cărora li se spun la fel, că ar fi pietre "vii"
In Kansas și în Utah ele se numesc Moqui și/sau Boji însă amândouă sunt considerate "Pietre Șamanice" datorită puterilor energetice subtile pe care posedă aceste pietre.
Ce este așa senzațional la aceste pietre? Sunt sfere de diferite dimensiuni (relativ mici) și întotdeauna sunt "perechi": o sferă mai mică și lucioasă care este "femeia" și una mai măricică dar aspră, care este "bărbatul"
Aceste pietre cresc, trăiesc și se "plimbă" împreună de unde s-a stabilit ca ele își aleg singure perechea și rămân așa toată viața lor ca și cum ar fi căsătorite (trăiesc conform duratei și regulilor regnului mineral)
Clienta care va comanda acest ansamblu decorativ va primi o documentație detaliată despre aceste daruri divine dar și tehnici de folosire a acestora.
Vă rog să citiți cu atenție descrierea tehnica din secțiunea "Dimensiuni"


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Boji 2 bucati, Onix natural, Sticla Bhomeia

Dimensiuni: Vasul din sticlă Bhoemia:
Diametrul exterior: 110mm; interior: 68mm
Inălțime: 34 mm; Greutate: 380 grame
Vaza din Onix natural:
Inălțime: 98 mm / 219 grame
Diametrul maxim: 38mm
Boji "El" 50mm / 75 grame
Boji "Ea" 35mm / 54 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023