Salbă verde (084)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In perioada 9-12 Aprilie Evreii sărbătoresc Pesah (Paștele), o sărbătoare eminamente spirituală deoarece nu se lasă cu mese îmbelșugate... Evreii în timpul Paștilor nu au niciun scop să mănânce gustoase și satisfăcătoare. Aceasta este o sărbătoare religioasă și sărbătoriți-o, în primul rând, spiritual. O supa dec pui; O bucata de miel cu os ca simbol al sacrificiului; oua fiere tari ca simbol al cultului religios, legume proaspete de Primăvară (coapte) ca simbol al libertății. Negreșit, o prăjitura tradițională din aluat fără drojdie (Matzo de ex.) și un pahar de vin kosher, ori suc de struguri natural pentru copii, pot cinsti această masă discretă dar însoțită de rugăciuni. Fiind o sărbătoare adusa cinstirii gloriei poporului evreu precum și recunoașterea Domnului care a ocrotit Ieșirea (Exodul) evreilor din Egipt, sărbătoarea nu poate pune în prim plan individul... ci poporul evreu în integralitatea sa
Să le transmitem tuturor Evreilor saluturile călduroase:
Pesah Fericit; Hag Pesah Sameah; Baruch Habbah; Be Șem Adonai !
Paștele romano-catolic
Peste doua miliarde de credincioși romano-catolici și reformați sărbătoresc de mâine dimineața Învierea Domnului. (Paștele Creștin). Anul acesta, Sfântul Părinte a îndemnat ca nicio biserică să nu oficieze slujbe cu enoriași însă toate ceremoniile vor fi transmise video.
Francisc Doboş, purtător de cuvânt Ahiepiscopia Romano-Catolică: Se pune accentul acum, aşa cum spuneam şi Sfântul Părinte Papa, să celebrăm cu simplitate şi cu creativitate. Putem dărui credincioşilor lumina Învierii lui Hristos din morţi în forma ei spirituală. Adică să-l lăsăm pe Dumnezeu să intre în casele şi în familiile noastre şi să fie El lumina. Noi să primim lumina, nu să o luăm.
Să le transmitem și Fraților noștri întru Iisus Cristos, Romano-catolici tradiționalul salut
Paște Fericit
Floriile la Creștinii Ortodocși
Duminica Floriilor marchează, an de an, intrarea Domnului în Ierusalim, pe un asin, întâmpinat cu flori, cu ramuri de măslin şi de finic de mii de oameni şi aclamat ca un adevărat împărat prin cuvintele: Osana! Bine este cuvântat Cel ce vine în numele Domnului!. Această sărbătoare este una dintre cele mai importante sărbători din an, reprezentând singura dată când Mântuitorul a acceptat să fie aclamat ca împărat.
In România, nu găsim ramuri de măslin sau finic așa că romanii s-au mulțumit și cu ramurile de Salcie. (care au și ele legendele lor) Restricțiile impuse pentru aceste sărbători, vor îngreuna mult obiceiurile și tradițiile deosebite pe care le are neamul românesc. Nu știm dacă toate familiile vor face rost de tradiționalele rămurele de Salcie...
Le dorim tuturor ortodocșilor însă o Duminica a Floriilor binecuvântată!
Cu toate restricțiile, să învățăm de la Evrei că sărbătoarea ar trebui ținută sub rezerva austerității, cu deschiderea inimii și sufletului mai mult către Doamne-Doamne decât spre mesele îmbelșugate și copioase care se lasă uneori cu chemări de salvări.
Fiecare se poate ruga la Casa lui și acolo unde se roagă, este deja Casa, Biserica, Domnului!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii speciale din Inox, Cristale tip Olivina, Cristale tip Olivina ca simbol

Dimensiuni: Colier: 76 cm / 98 grame
Cercei: 6 cm / 6+6 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023