Set cu Agate (465)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


În această perioadă de Sfinte Sărbători, am vrut să prezint in colectia "Lumina Lumii" un set mai special, realizat cu niște Agate deosebite : Holly Agate (Agate sfinte) dar de mult timp nu mi s-a ivit ocazia să le pot achiziționa la calitatea și prețul dorit. M-am multumit să vă prezint acest set realizat cu Agate albastre braziliene (Blue Brasilian Agates) împreună cu gandul la acele senzații albastre, divine, ale "Hooly Agate".
In loc să vă descriu proprietățile subtile ale acestor agate, neavând voie să postez aici linckuri, vă invit totuși să cautați pe you tube imnul religios "There Shall Be Showers of Blessing" a cărui versuri vin ca o mănușe peste vibrațiile acestor agate albastre:
Sue Dodge - There Shall Be Showres of Blessing [Live]

"Râul binecuvântării,
Revarsă-te peste lume!
Timpul păcii catre noi să vie,
Inimile de bucurie să le umple.
Doamne, revarsă
Duhul promis, ca pe un râu,
Şi un strop de fericire,
Dă-ne de-ajuns din Duhul Tău!"


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice inox, Agate de 10 6mm, Lapis Lazuli 4mm

Dimensiuni: Colier: 70+5 cm/ 45 grame
Cerceii: 4 cm/ 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023