Set cu Agate de Foc (003)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Setul prezentat acum (o variantă modificată a unui alt set mai vechi din magazin) este realizat cu niște superbe mărgele denumite comercial "Agate de Foc"
Pentru corecta informare a vizitatoarelor magazinului meu, trebuie spus că adevăratele "Agate de Foc" sunt niște cristale mai speciale, foarte rare și si scumpe, care nu pot face obiectul de activitate a unor simpli designeri artizani.
Chiar și magazinele de bijuterii specializate își procură cu greu (și doar la comandă) cristale naturale din "Agate de Foc"
Datorită frumuseții, rarității și prețului prohibitiv, s-au "inventat" acest tip de mărgele numite simbolic "Agate de Foc" și sunt obținute artificial prin tratarea tehnologică a Carneolului, din care cauză aceste mărgele au tenta mai degrabă roșu-portocaliu iar aspectul este rezultatul unor tratamente termice care se aseamănă cu tehnologia de producerea a sticlei securizate.
Acest aspect ce se poate vizualiza în profunzimea mărgelelor, a făcut ca denumirea mai corectă a acestor mărgele să fie "Fire Crab Agate" (aspectul corpului de Crab)
Colierul -la cererea clientei, se poate modifica pentru orice lungime (sau alt design dacă se dorește)
Setul este lucrat cu accesorii de calitate din alama și este foarte rezistent la purtare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii alama, Agate de doc 12 10 8 si 6mm, Agate de foc 40x12, baze cercei alama

Dimensiuni: Colier: 84-94 cm / 122 grame
Brățara: 19-20 cm / 12 grame
Cercei: 6 cm / 6 + 6 grame
Inel reglabil

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023