Set cu Ametiste (059)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Ametistul este prea cunoscut pentru a începe să îi prezint eu anumite aspecte subtile dar, un lucru rămâne incontestabil: este recunoscut ca un cristal de înaltă vibrație spirituală, fiind plasat aproape în vârful piramidei cristalelor cu influențe religioase, motiv pentru care am inclus acest set în colecția mea de bijuterii cu tematică religioasă.
Acest set, îl dedic unei mari personalități din România, o adevărată Doamnă a cristalelor care prin cărțile ei, mi-a modelat conștiința în raport cu lumea cristalelor.
Galia Maria Gruder, (născută în 1924, în Basarabia, dintr-o familie de nobili polonezi) a studiat Chimia industrială și Filologia la Universitatea București.
Astfel, Dumnezeu a înzestrat-o atât cu înalte cunoștințe din domeniul științelor exacte cât și din domeniul culturii umaniste. Domnia Sa m-a învățat cum să simt un cristal raportat la ... poezie!
Nota Bene: cercetător specializat în cristale dure și metale neferoase, a obținut pentru prima dată în România un nou element chimic pe Tabelul lui Mendeleev, element care îi și poartă numele: Galiu.

Vizitatoarelor magazinului meu:

Nestemata Temperației *
Motto:
Un pește mic și foarte trist
Din heleșteul contelui
S-a-ndrăgostit de-un Ametist
Pus în inelul contelui
Și-ntr-o caleașcă a sosit
Să ceară ... mâna contelui!
(Emil Brumaru - Cântec naiv)

"Cum să nu înțelegi iubirea nesăbuită, care îl va duce la moarte, a peștișorului naiv pentru un Ametist inaccesibil, când atâtea inimi omenești au purtat și mai poartă în ele aceeași patimă? Caci Ametistele pot fi atât de frumoase! Se regăsește în ele puritatea străvezie a Cristalului de Stâncă, îmbogățită cu o nesfârșită gamă de tente violacee, de la nuanțele palide, roz-liliachii, ale cerului Aurorei Boreale, până la violetul puternic, de catifea, al petalelor de viorele"
* Galia Maria Gruder - O istorie fascinantă a pietrelor prețioase/ Ed. Tritonic -Buc. 2004


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii, Accesorii din Argint 925, Ametiste fatetate de 8 6 si 4, Snur multifir matase violet

Dimensiuni: Colier: 45cm / 28 grame
Cercei: 4 cm / 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023