Set cu Apatitie (035)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Persoanele interesate de extinderea cunoașterii în planurile superioare celui material, cele care manifestă interes în explorarea viitorului și extinderea abilităților psihice, vor fi atrase instantaneu de Apatitul albastru (chiar fără să inteleaga de ce) Această atracție -cât se poate de reală de altfel, a stat la baza celebrei fraze:
"Nu cauta cristale, lasa sa te găsească ele"
Mai mult, despre Apatit se mai spune ca este o "piatră cu acțiune duală, cunoscută pentru utilizarea pozitivă a puterii personale pentru a atinge obiectivele. Șterge confuzia, apatia sau negativitatea, apoi stimulează intelectul să extindă cunoștințele și adevărul, care pot fi folosite pentru creșterea personală sau pentru binele colectiv. Este o piatră a manifestării, care promovează o perspectivă umanitară și un serviciu altora." [Raphaell, 163] [Melody, 126] [Judy Hall, 62]
Ca exemplu suprem, legat de beneficiile curenților colorați subtili din gama Apatitului albastru, negreșit trebuie amintă și Lapis Lazului, piatră din sfera sacralității, divinității, motiv pentru care am realizat acest set discret cu Apatite și Lapis Lazuli, compus dintr-un colier la baza gâtului și o pereche adecvată de cercei.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Apatite bleu 6mm, Lapis Lazuli 10mm, Lapis lazuli 4mm, Snur multifir ultramarin

Dimensiuni: Colier: 45 cm/ 24 grame
Cercei: 4 cm / 2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023