Set cu Aventurin (275)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


De foarte multă veme n-am mai postat în magazin vreo lucrare realizată cu unul dintre cele mai populare și importante cristale: Aventurinul verde!
Mai întâi, deoarece este vorba despre bijuterii handmade: dacă sunt mărgele curate, aventurinul are verdele său propriu, cu care se pot realiza bijuterii frumoase și atractive. El nu are splendoarea smaraldului și nu se apropie de frumusețea jadului dar te atrage fără să fie spectaculos și fără să îți dai seama de ce.
Mărgelele mai ieftine, nu au sclipirile aventurinului de clasă superioară dar un magnetism aparte, interesant, care ne face să fim atrași de această piatră aparent banală.
De multe ori se face o asociere între minerale și regnul vegetal iar în cazul nostru, se face o asociere între Aventurinul verde și Mușețel, după efectele pozitive ale amândurora asupra corpului nostru fizic.
Sunt câteva cristale "etalon" recomandate pentru echilibrarea și armonizarea a patru planuri esențiale: primul cristal este chiar Aventurinul verde, pentru planul fizic (corpul nostru anatomic, cu toate organele, glandele, aparatele si sistemele sale anatomice). Al doilela cristal este Cuarțul Roz, recomandat pentru planul emoțional afectiv. Al treilea este Sodalitul (sau Lapis Lazuli) pentru planul mental. Al patrulea cristal este Ametistul pentru planul spiritual. Așadar, Aventurinul verde, este unul dintre cele mai importante cristale cu care se lucrează în cristaloterapia modernă
Dacă străbunii noștrii salutau mușețelul ridicându-și căciulile de pe frunte spunând: "Să trăiți Domn' Doctor", cristaloterapeutii de azi salută Aventurinul în acest mod...
Setul prezentat acum este compus dintr-un colier la 46cm, un inel reglabil cu cabochon de Aventurin verde în diametru de 26mm și o pereche adecvată de cercei (simpli, cu tortițe leverback)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii alamă, Aventurine de 10 6 si 4mm, Snur matase verde

Dimensiuni: Colier: 46cm/ 54gr.
Inel reglabil: 26mm/ 12 gr.
Cercei: 4cm/ 2,5+2,5 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023