Set cu Carneol (010)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In lumea întreagă popoarele antice foloseau Carneolul pentru bijuterii, sigilii și talismane. In timp ce Lapis Lazuli era cotată drept drept piatră a spirtului și era direcționată spre,sacerdoți, preoți sau tămăduitori, Carneolul și-a câștigat locul printre regi datorită culorii sale imperiale, asemănătoare sângelui, printre tămăduitori (vindecători) mai ales, fiind considerată o piatră care protejează sângele, sănătatea corpului fizic.
Și azi, simbolismul Carneolului semnifică protecția sănătății și norocului.
Curțile regale engleze și franceze din sec. al XVII-lea au folosit un limbaj secret, numit limbajul bijuteriei: prin diferite forme de bijuterii (coliere, cercei, brățări, broșe...trimițând la nivel înalt o serie de mesaje discrete, decriptate de primitor (sau primitoare, deoarece și reginele aveau amanții lor).
Astfel, chiar și purtarea bijuteriei într-un anumit loc sau mod,, transmitea un mesaj. De exemplu, prin plasarea acrostică corectă a unei broșe de Carneol, pe ținuta de seară, la o cina sofisticată, însemna Mult noroc, iubiților mei!
Arabii, considerau Carneolul Piatra Regilor iar despre Marele Mahomed se spunea că purta la deget un sigiliu sub forma de inel pe care era montat un cabochon de Carneol gravat.
In Egipt, se purta Carneol pentru a îndepărta Ochiul Rău (blestemele și/sau deochiuri)
Alchimiștii adăugau Carneolului și puterile magice ale imaginii gravate în piatra (mai ales simboluri mistice). O traducere franceză din sec al XV-lea spunea așa: Dacă vezi un dromader (o cămila) gravată pe o piatra de Carneol, acea piatră va aduce pace și concordie între bărbat și femeie(observați că nu spune despre soț și soție...)
Niciun ziarist n-a catadicsit să caute și să priceapă limbajul ascuns al broșelor fostului premier Viorica Dăncilă...
Baiul era că le purta ...și doamne câtă valva s-a făcut !!!!

Indiferent dacă ești o simpla femeie, o prințesă imperială sau alchimistă a sufletului, poartă Carneol și rezultatele benefice nu vor întârzia să apară...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Baza cercei Zamac Silver fill, Cabochon Carneol 10x7, Carneol 8 6 si 4mm, Snur matase brun roscata, accesorii inox

Dimensiuni: Colier: 45 cm/ 22 grame
Bratara: 19 cm / 10 grame
Cercei buton clips: 3 cm / 7 + 7 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023