Set cu Cinabru (269)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Este pentru prima data cand postez la mine in magazin vreo lucrare realizata cu margele din Cinabru si o fac cu bucuria de a intregii colectia "Mirela"...
Cinabru are o culoare sofisticata si spectaculoasa, cunoscuta in arta plastica drept vopseaua Vermillon. (foarte adesea sinonim cu Portocaliul rosu)
In hinduism aceasta culoare are mai multe semnificatii dar amintesc doar de acea dunga vopsita pe frunte spre cararea din mijloc a parului femeilor, vopseaua fiind facuta dintr-un fel de pudra de Cinabru.
"Iata un superb citat din Soundarya Lahari:
O, mamă, lasă linia care-ți desparte firele de păr,
care arată ca un canal,
prin care valoare năvalnice ale frumuseții tale scad
și care de ambele părți închide, Vermilionul
tău , care este ca un soare care să răsare, părul tău care este întunecat. ca plutonul de soldați ai inamicului, apără-ne și dă-ne pace."

Cinabrul fiind foarte toxic (este de fapt o sulfura de Mercur) dar avand culoarea sa spectaculoasa, pentru a se putea folosi si in arta bijuteriillor, de multa vreme se produce industrial un Cinabru artificial care nu reprezinta niciun un pericol pentru purtator. (in Europa s-am interzis de multa vreme exploatarea cinabrului natural)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Cinabru sculptat sfere 20mm, Cinabru sculptat sfere 8mm, Margele Delicia corai cca 2mm

Dimensiuni: Colier: 44cm/36 gr
Cercei: 4cm/ 3gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023