Set cu Citrine (158)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Dintre cuarturi, Citrinul isi are locul lui ales si ravnit de aproape toata lumea, nu numai prin frumusetea lui ci si prin atractia energetica subtila pe care o emana privindu-l doar.
Citrinul natural este o piatră primordială a manifestării, imaginației și voinței personale. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și datător de viață. Stimulează chakrele ca lumina soarelui primăverii, limpezind mintea și stârnind sufletul la acțiune.
Iata cum descrie institutul american "Crystal Vaults", Citrinul:
"Denumită pentru proprietățile sale de creștere ;i acumulare a "pungutei" cu bani, Citrinul galben strălucitor nu numai că ajută la dobândirea bogăției, dar ajută la menținerea acesteia. Este o piatră a abundenței și a manifestării, care atrage bogăția și prosperitatea, succesul și toate lucrurile bune. De asemenea, încurajează generozitatea și împărtășirea norocului.
Proprietățile vindecătoare ale citrinului pot ajuta la echilibrul și problemele fizice, emoționale și spirituale. Are puteri vindecătoare pentru a ajuta in cazul afecțiunile fizice și problemele emoționale. De asemenea, este folosit în vindecarea energetică și echilibrarea chakrelor. Terapiile cu cristale de vindecare cu Citrin includ încurajarea metabolismului adecvat, direcționarea puterii personale și echilibrarea chakrei plexului solar. Utilizări terapeutice ale Citrinei au o istorie lungă și bine documentată."


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Citrine de 12mm, Citrine nugget uri naturale, Sarma inox placata cu aur

Dimensiuni: Colier pe lant: 56-60cm/49 grame
Cercei: 5 cm/ 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023