Set cu Corali (258)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Va prezint un frumos set realizat cu Coral rosu (tratat) compus dintr-un colier de lungime medie (50+5) cm și o pereche de cercei adecvați. Mărgelele din Corali și accesoriile tehnice chiar sunt de o foarte bună calitate.
Numit și "Piatra Mării" sau piatra"Sângele Mamei Pământești" Coralul, (face parte din rândul carbonaților) simbolizează în arta bijuteriilor drept "Protecția", specificând și faptul că face parte din panteonul pietrelor "feminine"
Vizitatoarelor magazinului meu:
În mitologia greacă, există legenda celor trei surori gorgone dintre care una, Medusa, o tânăra fecioară foarte frumoasă, fost violată de Perseu chiar in palatul Athenei. Minerva (Athena) a fost atât de furioasa încât a transformat-o într-un monstru cu șerpi de foc încolăciți în loc de păr iar cine o privea se pietrifica pe loc.
Perseu, i-a tăiat capul Medusei și din corpul ei țâșniră două trupuri dintre care unul va deveni celebrul Pegasus, calul înaripat (era doar gravidă cu Perseu) iar sângele scurs din ea a colorat algele mării care mai apoi s-au pietrificat transformându-se ... în Corali!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Coral de 12 10 8 si 6mm, Snur textil grena

Dimensiuni: Colier: 50 (+5)cm/ 50 grame
Cerceii: 5 cm / 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023