In vacanta! Magazinul Gheorghitza este in vacanta in perioada: 01.04.2020 - 15.04.2020.

Set cu Jad (055)

Produsul va fi disponibil la intoarcerea Magazinului din Vacanta

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pentru prima dată voi aborda descrierea jadului sub incidența religiozității lui deoarece Jadul nu este doar o nestemată scumpă și frumoasă ci și o piatră încărcată de spiritualitate și vibrații Divine.
Dacă am trage o liniuță și am spune că ea reprezintă limita superioară a valorii exprimată prin AUR, chinezi ne-ar atenționa imediat și ne-ar spune că această liniuță are deasupra ei Jadul care nu poate fi quantificat, prețuit deoarece este "neprețuit"
Importanța Jadului în cultura Chineză i se datorează -poate, înțeleptului Confucius ( Kong Fu Zi, folozof chinez: 550-478 î.e.n) care în "Cartea riturilor (Li Ji) scria că Jadul reprezintă acumularea a 11 virtuți:
Bunăvoința, Dreptatea, Proprietatea, Adevărul, Credibilitatea, Muzica (când se lovește o piatră de Jad, aceasta scoate un sunet pur și prelungit ca și cum viața noastră ar fi o melodie unică și divină), Loialitate (simbolizată prin culoare), Cerul și Pământul (ca integrare în Universul creației) Moralitatea și Inteligența. (În Shi Jing, Confucius a scris: "Când mă gândesc la un înțelept, meritele lui par a fi ca Jadul")
Întotdeauna ideograma Jadului este asociată în China cu lucrurile frumoase și oameni.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice din alama, Jad 30x18x18mm, Jad sfere de 10 8 si 6mm

Dimensiuni: Colier pe lant: 92 cm/88 grame
Cercei: 5 cm/8 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Elegant. Perle mari, frumoase.

  Anonim | 02.03.2020

 • Niște pietre superbe , de o culoare incredibilă , un cadou minunat pe care nu-l meritam dar care mi-a adus o mare bucurie și pentru care mulțumesc din suflet

  Anonim | 02.03.2020

 • Absolut magnific! Pietre foarte frumoase, speciale. Imi place foarte mult. Dl Gheorghitza e foarte talentat, face bijuterii elegante si deosebite. Felicitari!

  Anonim | 02.03.2020

 • Un set superb, lucrat cu migala, cu mare atentie la detalii, colaborare perfecta, ireprosabila, ca de fiecare data ! Multumesc!

  Anonim | 16.02.2020

 • Un set superb, lucrat cu migala, cu mare atentie la detalii, colaborare perfecta, ireprosabila, ca de fiecare data ! Multumesc!

  Anonim | 16.02.2020