Set cu Jad (438)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Iată că odată cu Primăvara mult așteptată, va ofer și eu un set de excepție, discret dar cu mărgele de calitate din Jad, set compus dintr-un colier la baza gâtului (46cm) și o pereche adecvată de cercei. Accesorii metalice de calitate.
Florentina Visan, Profesor Universitar, traducatoare, cunoscatoare a literaturii chineze, s-a ocupat de un poem mai aparte, pe care si il descrie admirabil. Citez din Domnia Sa ("Plangerea treptelor de Jad" / Li Bai)

Plângerea treptelor de jad (玉阶怨 yù jiē yuàn)
Ivită rouă-n treptele de JAD.
Târziu în noapte umeziți îs ciorapii
Umedă lumină întoarnă pași.
Dezamăgit deodat
stor de cristal se lasă brusc: ling long.
Un transparent potir. Încremenit,
E chip așteptînd contemplă luna plină.*

Nota din subsolul poemului:
Poemele acestea au în spate o poveste, am și scris undeva că sînt ca niște titluri, figuri de intitulare. Aici este vorba de registrul femininului yin, sînt mai multe mărci care-l semnalează, unul din ele ciorapii este un indice al intimității, cu conotație sexuală. Nu am reușit să-l recuperez decît prin deconspirarea așteptării dezamăgite, dezamăgire indicată prin adverbul que cu sens de contrariere puternică.»


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Argint 925, Jad Lacrima 12x8mm, Jad 5mm fatetat, Jad 8 si 6mm, Snur matase verde

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 26 grame
Cerceii: 3 cm/ 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023