Set cu Lapis Lazuli (036)

140 LEI

Legendele pietrei Lapis Lazuli (piatra se extrage -documentat, inca din anul 7570 î.Hr !) sunt printre cele mai vechi din lume.
Mitul lui Inanna , zeița sumeriană a iubirii, și descendența și întoarcerea ei din lumea interlopă ar putea data încă din anul 4.000 î.Hr. Inanna a intrat în lumea interlopă purtând însemnele rangului ei, inclusiv un colier și un tijă din lapis lazuli.
Numele lapis lazuli înseamnă piatră albastră. Culoarea albastră superbă a lapislazuli a atras atenția artiștilor de mii de ani. Egiptenii antici l-au folosit pentru a crea produse cosmetice albastre. În Renaștere, pictorii măcinau piatra pentru a face ultramarin, un pigment albastru folosit pentru cer și mări.
Cea mai veche mare operă de literatură care a supraviețuit, Epopeea lui Ghilgameș, se referă la Lapis Lazuli de mai multe ori ca la ceva de o valoare imensă. Epopeea lui Ghilgameș a fost scrisă în jurul anului 1800 î.Hr. și a avut o influență uriașă asupra culturii noastre, fiind o mare inspirație pentru scriitorul grec antic Homer și chiar pentru Biblia creștină.

O piatră metafizică prin excelență, Lapis Lazuli este o cheie pentru atingerea spirituală. Îmbunătățind munca în vis și abilitățile metafizice, facilitează călătoria spirituală și stimulează puterea personală și spirituală. Posedând o enormă seninătate, Lapis Lazuli este protector. Armonizează corpul, emoțiile, mintea și spiritul, aduce o profundă cunoaștere interioară de sine. Un puternic amplificator de gândire, Lapis Lazuli stimulează facultățile mentale superioare și încurajează creativitatea. Această piatră învață valoarea ascultării active și ajută la confruntarea adevărului. Facilitând exprimarea propriilor opinii și armonizarea conflictelor, Lapis Lazuli ajută la preluarea controlului asupra vieții, aduce onestitate, compasiune și corectitudine personalității. O piatră de legătură în dragoste și prietenie, dizolvă cruzimea, suferința și robia emoțională.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Lapis Lazuli 8 6 si 4mm, Snur matase indigo

Dimensiuni: Colier: 44cm/ 22gr
Cercei: 4 cm/ 2+2gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023