Set cu Magnetit (181)

99 LEI125 LEI

Deși în comerț apar mărgele cu denumirea de "Hematit magnetic" (aproape toate magazinele de furnituri achiziționează sub acest nume mărgelele) de fapt este vorba despre mărgele din Magnetit, mărgele care au proprietatea de a fi feromagnetice și de a prezenta vizibil magnetismul ce îl poseda. (unele nu numai că se pot magnetiza și rămân magnetizate dar pot fi chiar magneți naturali). Până la urmă, majoritatea mărgelelor aflate în comerț nu sunt din Hematit ci... un fel de hematit cu adaosuri de alte minerale care pot fi magnetizate. Deci un fel de piatră creata de om și nu de natura. (piatră artificială).
Multe bijuterii s-au manufacturat pentru calitățile curative ale Magnetitului (magnetismul fiind și o formă de tratament alternativ în anumite afecțiuni)
Setul prezentat acum în colecția de toamnă, rămâne doar un set de bijuterii interesant (și estetic până la urmă) iar despre proprietățile terapeutice ale acestui mineral, putem vorbi în privat)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Magnetit de 12 10 8 si 6mm, Snur textil maro

Dimensiuni: Colier: 44 cm / 72 grame
Cercei: 5 cm / 13 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Are caldura catifelei si stralucirea bronzului. Colaborare foarte buna.

  Anonim | 14.10.2019

 • In fotografie nu realizezi cat e de feminin. Colaborare excelenta cu artistul

  Anonim | 14.10.2019

 • Setul este deosebit ,minunat lucrat.Recomand cu căldură magazinul, lucruri minunate lucrate cu drag, iar domnul George extrem de amabil.

  07.10.2019

 • Minunat! Cu siguranță voi reveni.

  07.10.2019

 • ca de fiecare data sunt entuziasmata.multmesc dragului eu colaborator,prieten as putea zice,pt valoarea spirituala povestita in real!

  06.10.2019