Set cu "Ocean Jasper" (170)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Uneori, găsiți aceste pietre și sub denumirea de Jasp "Sediment Marin" dar, oricum, acest tip de Jasp își are istoria, noblețea si farmecul lui inconfundabil.
Setul prezentat acum este realizat cu jasp oceanic (Madagascar); este compus dintr-un colier mai larg (48-49 cm), o brățara la 19-20 cm și o pereche mai specială de cercei.
In jurul acesti pietre s-au tesut tare multe mituri, legende si istorioare dar, voi rezuma in cele ce urmeaza doar la informatiile legate de vibratia acestuia cu aspectul energetic feminin, fata de care are o afinitate protectoare aparte.
Mai intai este piatra zeitei romane a Fertilitatii Bona Dea (dar si Zeita Femeii in povestile grececesti) si un simbol al castitatii si protectiei femeilor de persoane care abuzeaza de ele.
Zeita Greaca a Pamantului Mama Gaia, guverneaza si ea acest cristal
O alta zeita care patroneza Jaspul Ocean este zeita greaca a norilor si furtunilor Electra
Apoi, zeita Callisto, impreuna cu Ocean Jasper aduce binecuvantari celor care poarta aceasta piatra. (poate indeplini dorintele cerute ca necesitate si cu sinceritate.
Nu în ultimul rând, entitatea supremă care guvernează Jaspul Oceanic este planeta Venus care, purtând Jasp Oceanic te va binecuvânta cu carismă si îți va aduce stralucire luminii tale interioare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Jasp de 12 10 8 si 6mm, Snur multifir maroniu

Dimensiuni: Colier: 48-49 cm/ 44 grame
Brățara: 19-20 cm/ 15 grame
Cerceii: 5 cm/ 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023