Set cu Serpentinite (032)

110 LEI120 LEI

Serpentinitul este o sursa naturala de Magneziu si Azbest dar, prin aspectul si cromatica sa care seamana cu pielea unui sarpe, a devenit si o atractiva piatra decorativa.
Interesant insa este altceva, care are legatura cu vibratiile energetice suntile ale acestei pietre, datorate compozitiei ei chimice, mai ales poate contine si Crom (care ii da nuanta verzuie) Mangan, Cobalt sau Nichel. Aceste elemente chimice fac din Serpentinit o subgrupa de minerale care apar in peste 20 de varietati, toate apartinind Subgrupei "Serpentin", motiv pentru care gasim multe soiuri din aceasta piatra care, de multe ori, poate fi asemanata cu Jadul. In comert, am vazut multe produse carora li se spune ca sunt realizate cu Jad dar ele sunt de fapt ... Serpentinite.
Culorile pot varia de la verde inchis/deschis la maro, galben, albicios si gri iar in lumea mineralelor aceste varietati le puteti gasi sub numele de Lizardite, Atlantisite, Greenstone si Infinite stone.
Scriam mai sus ca formula chimica complexa a Serpentinitului, ii da acestuia multe proprietati energetice subtile, printre care cea mai importanta este ca in anumite conditii ne poate ajuta sa controlam Marea Energie Kundalini (Trezirea energiei Kundalini Shakti). Cunoscatoarele stiu ce inseamna acest lucru, că poate conduce la o trezire intelectuala capabilă să trezeasca in noi expansiunea mintii si acordarea ei catre tărâmuri superioare. (Foarte interesant este ca prin anumite procedee aceasta piatra poate sa deschida Glanda Pienala)
Iata cum o piatra care nu este prea frumoasa, nici spectaculoasa, nici nu straluceste fermerecator dar poate fi folosita pentru infrumusetarea nostra -prin bijuterii de ex, prin infrumusetarea spatiului locuibil ca obiecte de arta decorativa.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice argintate, Sfere Serpentinit de 8 si 6mm, Snur multifir verde oliv

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 38n grame
Cercei: 4 cm/ 1,5+1,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 15 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Un set minunat! Angelitul e de calitate, culoare frumoasă, delicat, parcă nu ai vrea să-l atingi, atât e de decât, suav! Mulțumesc!

  01.12.2021

 • Aragonitul e deosebit, parcă vine din alte sfere , păstrează în el o lumină protectoare , caldă! Frumusețea lui e nemaiîntâlnită!

  01.12.2021

 • Un set perfect! Minunat organizat!

  01.12.2021

 • Ca de fiecare dată pozele redau prea puțin din frumusețea și puterea acestor pietre!

  Anonim | 01.12.2021

 • Ca de fiecare dată pozele redau prea puțin din frumusețea și puterea acestor pietre!

  Anonim | 01.12.2021