Set cu Unakit (035)

125 LEI

Ce ați auzit până acum despre unakite? In cateva cuvinte voi încerca să completez câteva informații despre această piatra cu care am realizat acest set inclus -nu întâmplător, în Colectia de Toamna.
Mai întâi, că este o piatra mai fascinantă decât pare la prima vedere... Unakite are o combinație unică de culori și proprietăți care l-au făcut popular printre vindecătorii spirituali, colecționarii de cristale și artizanii deopotrivă.
Legenda spune că această piatră s-a format cu milioane de ani în urmă, când zeii au aruncat o mână de pământ într-un foc puternic. Rezultatul a fost o bijuterie frumoasă care a surprins esența frumuseții naturale a pământului. Cunoscută sub numele de Unakite, această piatră se găsește în lanțul Munților Unaka, dar frumusețea sa s-a răspândit cu mult dincolo de acea regiune.

Cu combinația sa unică de nuanțe de verde și roz, nu este de mirare că Unakite a devenit una dintre pietrele cele mai favorite ale bijutierilor artizani din intreaga lume


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Alama, Snur multifir verde, Unakite 8 si 6mm

Dimensiuni: Colier: 43cm/ 35gr
Pandantiv: 18x13x8/6gr.
Cercei: 3cm/ 1,5+1,5gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023