Setul cu Rubin in Zoisit (029)

130 LEI

Zoisitul nu este un mineral prea comun și se găseste destul de rar (Tanzania, Pakistan, Norvegia...) este un silicat de Calciu și Aluminiu, ceea ce îi confera înalte calități vibrationale în energetica viului. A fost oficializat sub acest nume dupa un comerciant austriac Siegenund von Zois.
In lumea mineralogiei, Zoisitul are trei varietăți cunoscute:
Anyolitul; piatra de culoarea verde asociata cu rubin, numita si Rubin in Zoisit.
Tanzanitul (piatra pretioasa foarte scumpa descoperita abia in anul 1967) siare o culoare albastra/ albastra violacee
Thulitul piatra de culoare rosiatica cu continut de mangan.
Acest set este realizat cu primul tip de Zoisit si intra in colectia de Toamna -cum se spune, "on fanfar" datorita multor atribute asociate toamnei.

Alături de Ametist , Rubin in Zoisit este renumit pentru aspectul său fizic și culoarea magenta roșu intens, care se luminează atunci când lumina soarelui atinge piatra. Alții se referă la Ruby ca fiind zeița celei mai elegante frumuseți dintre pietrele prețioase.
Așa cum suprafața verde a Zoisitului este pătată cu incluziuni de Rubin, tot așa natura în acest anotimp, pătează verdele viu al verii cu stropii ruginii ai toamnei, ca semn al unei sigure transformări care nu depinde de voința noastră.

Rubin în Zoisit, o piatră care ne trezește la realitate, că așa cum se succed anotimpurile anului se succed și anotimputile vieții iar noi trebuie să acceptam și să ne bucurăm de beneficiile fiecărui anotimp, chiar si de cele ale ... toamnei!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Snur multifir kaki, Zoisite 8mm

Dimensiuni: Colier: 44cm/46 gr.
Cercei: 5cm/ 3+3 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023