Setul "Rapunzel" (262)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In anul 1812 vede în Germania lumina tiparului frumoasa poveste "Rapunzel" scrisă de Frații Grimm (Jacob și Wilhelm Grimm, doctori în drept, lingviști, folcloriști)
Povestea a rămas și azi fascinantă iar studiourile Walt Disney prin filmele montate de ei au făcut din Rapunzel cea de-a zecea cea mai importantă prințesă ca personaj de film. De atunci, a apărut chiar franciza "Rapunzel" cu întreaga suită de creații legate de frumoasa blondă.(păpuși, accesorii, bijuterii etc... etc)
Colierul lung (75-85 cm) cu pandantivul negru la bază simbolizează turnul din care își cobora Rapunzel împletitura părului auriu, reprezentat în acest ansamblu prin colierul interior (doar 40 cm dar care se poate conecta oriunde pe șiragul lung, în asa fel încât ansamblul realizat să se potrivească perfect la gâtul clientei. Clienta trebuie doar sa comunice cu mine pentru a echilibra lungimile (fără alte costuri).
Setul fiind realizat cu accesorii metalice din alamă și imitații de cristale, a fost inclus -cum era firesc, în colecția "Gablonzuri" iar prețul este mai mult decât atractiv.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii alama, Accesorii placate cu aur, Baze cercei prefabricati, Imitatii cristale

Dimensiuni: Colierul (1): 75-85 cm/ 26 grame
Colierul (2): 40 cm / 12 grame
Cerceii: 5 cm / 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023