Un set maro (009)

99 LEI115 LEI

Hotărât lucru, chiar dacă nu vă vine să credeți, culoarea maro este una dintre cele mai preferate culori.
Culmea, celor care le place maro-ul, sigur-sigur au in dulap multe accesorii de imracaminte ... neagra, fiind un inlocuitor excelent pentru negru, fiind deopotriva o culoare frumoasa, rezervată (chiar discreta) dar si versatila, deoarece arata bine pe langa aproape orice!
Sa intelegem ca maro-ul se obtine din rosu, portocaliu si negru, ca este o culoare calda care se asorteaza fara greselaa cu toate cele trei care o compun.
Cand vedeti o persoana care poarta maro, sa stiti ca vedeti o persoana care cauta liniste, odihna fizica, o persoana foarte stabila, de incredere si care poseda o loialitate sigura. (...si probabil este o persoana matura)
Colierul pe care vi-l prezint acum (o combinatie de marouri de fapt (maro deschis, maro inchis, maro roscat) se potriveste perfect la o imbracaminte crem, albastra, verde, galben lamaie, violet, roz, masliniu si negru. Dar... exista un "dar" Maroul se combina cu atentie si trebuie alese tonalitatile cromatice cu grija.
Fiind inca rece, de exemplu, puteti purta un pardesiu maro, o maleta albastra ( la gat acest colier) si o geanta neagra...
Setul, fiind realizat predominant cu Agate maro, este si un purtator de energie protectiva, induce siguranta si stabilitate accentuand autocontrolul ca fiind sursa cea mai sigura de autoprotectie inducand si armonizarea inimii cu sufletul, pentru echilibrarea planului emotional afectiv.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Alama, Agate Maro 12mm, Agate maro roscat 6mm, Ochi de Tigru 5mm, Rondele mici din nuca de cocos, Snur multiplu maro

Dimensiuni: Colier: 58+6cm/ 35 grame
Cerceii: 5 cm/ 7 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 12 LEI
Curier rapid: 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Culoare superba! Un set magic!

  Anonim | 06.06.2021

 • Un set pe care astept cu nerabdare sa-l descopar!

  Anonim | 06.06.2021

 • Asa amazonite speciale, nu am mai vazut!Pozele nu pot reda din pacate decat o mica parte din frumusetea si nobletea acestor pietre!

  Anonim | 06.06.2021

 • Un set special, multumesc creatorului!

  01.06.2021

 • Cred ca aceasta este culoarea pe care o are Cerul in Rai!!! Un set Sublim!!!

  01.06.2021