Forum: Orice altceva La o cafea(5)

• blanitza
    blanitza

Gheorghitza drag, maaaare dreptate ai, si nebanuite talente-ti descoperim, clipa de clipa ne uimesti si ne iei pe toate partile, cand cu pietre, cand cu vers...

10.09.2012, 19:56:20
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

blanitzo, dupa toate aceste întâmplări, ți-ași recomanda să porți niște PERIDOT.
    Te vei atașa de el, îl vei îndrăgi, iar el, special cum este, îți va oferi ceea ce vei avea nevoie în perioada următoare. Dar nu te zgârci și caută cristale de calitate (chiar dacă vei alege mărgeluțe mici, fațetate manual, de 2-3mm)
    Atenție: doar PERIDOT fără nici o altă combinație)

10.09.2012, 22:34:42
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

carmenn:

-Disten (Cianit, Kianit)
    -Epidot (verde)
    -Unakit (verde stropit cu rosu corai)
    -Acvamarin
    -Piatra Soarelui
    -Labradortit

Poti alege oricare dintre acestea si le poti asocia dupa cum crezi de cuvinta.

11.09.2012, 01:04:49
  • carmenn
    carmenn

multumesc...eu cu verdele meu....:)

11.09.2012, 07:47:30
  • carmenn
    carmenn

le-am notat si acum ma documentez...

11.09.2012, 07:50:27
  • nicolebijou
    nicolebijou

Gheorghita, pot combina granat cu cristal de stanca, sau ochi de tigru cu cristal de stanca?

11.09.2012, 11:00:57
  • ametist.shop
    ametist.shop

nicolebijou,

Cum a decurs intilnirea de ieri ?

11.09.2012, 11:38:23
  • nicolebijou
    nicolebijou

Emese, joi am intalnirea magica. O sa-ti povestesc vineri.

11.09.2012, 11:40:36
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

nicole, Cristalul de stanca se poate asocia cu orice piatra .

11.09.2012, 12:22:48
  • ametist.shop
    ametist.shop

Cristalul de stanca amplifica efectele celorlalte pietre langa care este purtat, purifica celelalte pietre .

11.09.2012, 12:49:13
  • nicolebijou
    nicolebijou

Multumesc frumos! Deja ma simt mult mai bine cand ma gandesc ca cineva imi tine pumnii

11.09.2012, 13:15:34
  • ametist.shop
    ametist.shop

Cel mai important este TU sa te simti puternica si hotarata .
    Totul este in noi , desi uneori nu observam .
    Cristalele , prietenii Te ajuta sa vezi aceste lucruri .

11.09.2012, 13:31:39
  • carmenn
    carmenn

azi nu prea ati baut cafelute pe aici....eu ma pregatesc sa plec la cules de vie....joi plec insa imi fac de azi curaj....cand o sa beau prima cana cu must o sa ma gandesc la voi....

11.09.2012, 19:00:51
  • raven
    raven

Ar merge o cana de must...ai nevoie de ajutor la cules via? :D
    Pana la must, e buna si o ciocolata calda!

11.09.2012, 20:51:37
  • blanitza
    blanitza

Carmen draga, azi a fost o zi cam ciudata, eu cred c-am prins un deochi, ceva, si mi-a fost rau din cale-afara, chiar obositoare zile am avut saptamana asta, si pline de tot felul de activitati, care mai de care mai consumante psihic, plus ca ma straduiesc sa vin maine cu Gala de la Movie, sanatate va urez, fetele, si armonie!!
    Gheorghitza drag, stiu ca ai prezentat pe larg treaba asta enervanta cu deochiul, insa mi-ai mai putea spune ceva?

11.09.2012, 21:58:16
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

blanitzo, am sa incerc sa-ti explic niste lucruri, in urma carora sper sa te edifici asupra acestui subiect. (am mai avut asemenea dialoguri dar, daca nu ai fost lamurita pe deplin, inseamana ca n-am stiut explica suficient de clar)
    Sper ca prin exemplul pe care am sa ti-l dau (dasi nu stiu daca va fi cel mai bun exemplu) vei intelege mai bine acest fenomen.
    1) Cand stratul de ozon se subtiaza in atmosfera, razele x si alte raze periculoase pentru viata de pe Pamant, vor patrunde pana spre scoarta terestra unde va afecta grav toate fiintele vii. Acest fenomen a fost amplu dezbatut in mass-media. Deci, cand "anvelopa" de protectie a pamantului cedeaza, o serie atacuri energetice periculoase ne produc mari necazuri (cancerul de piele este primul exemplu ce-mi vine in minte)

11.09.2012, 23:27:20
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

2) Daca in timp ce ne plimbam prin parc si tinem in mana un balon, daca un copil nastrusnic, trage cu o prastie din elastic in balon, prin locul in care a fost atins balonul, aerul (avand presiune mai mare ca atmosfera terestra), va cauta sa iasa afara, dezumfland balonul.

11.09.2012, 23:30:16
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

3) Spuneam ca in afara corpului fizic (care datorita densitatii sale este un corp solid, vizibil) mai exista si alte corpuri dar care au densitati mult mai mici incat sa fie vazute cu ochiul liber. Primul corp, care "imbraca corpul fizic) este corpul energetic (eteric) Fara multa teorie, toate "imbracamintele" acestor corpuri, se constituie in ceea ce numim noi AURA corpului (un halou colorat de lumina intocmai curcubeului. (nu stiu daca este corect, dar, imagineaza-ti o ceapa. Daca o tai in doua, vei vedea ca in centru este un nucleu si in jurul lui apar o serie de foi (invelisuri) care se incheie cu coaja de ceapa pe care vezi la suprafeata cepei.
    Cam asa ne imbraca pe noi aceste straturi energetice. Daca piele ne apara corpul de agentii toxici sau periculosi externi, aura ne apara de agentii "toxici", periculosi din sfera energetica (ca un fel de strat de ozon, daca vrei)
    Asa cum o serie de agenti pot ataca pielea si ne ranim, sangeram si ne infectam uneori, tot asa putem fi atacati de energii din astralul inferior (rezonante grosiere, joase)
    Aceste atacuri, pot "rani" aura iar prin acel loc, putem pierde energie ca si cum ar iesi aerul din balonul dat exemplu ( exemplu fortat dar sper sa intelegi)

11.09.2012, 23:43:23
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

4) Printre atacurile energetice care sunt recunoscute a provoca afectiuni energetice
    corpului nostru se pot enumera:
    - Ganduri plina de ura si rautate care PLEACA dintr-o minte dusmanoasa. Asa cum odata spusa o vorba, ea a plecat si a fost auzita, asa si mintea: odata ce a nascut o forma-gand, gandul - ca o unda electromagnetica- deja se propaga si pleaca in directia stabilita de mintea care l-a nascut (care functioneaza ca un adevarat emitator). In asemenea cazuri, cand aura este lovita de asemenea atacuri, de indata se simte si in corpul fizic: o usoara slabiciune, un usor tremor, fața se imbujoreaza, se roșesc lobii urechilor etc... Un batran, ti-ar spune imediat: "Fata mea, te vorbeste cineva de rau"

11.09.2012, 23:50:52
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

5) O serie de atacuri energetice, din partea unor forme energetice inferioare (fantomele de exemplu) pot lovii fiinta in timp ce doarme. Asa apar cosmarurile terifiante, care cauzeaza o oboseala incredibila celui care doarme (practic, se produce un asemenea consum energetic pe timpul unui cosmar, incat cel ce scoala dimineata, este mai extenuat decat atunci cand s-a culcat)

11.09.2012, 23:54:04
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

6) Un alt atac puternic poate fi emis de cineva care se concentreaza asupra ta foarte tare (aproape ca te vizualizeaza in fața lui) MIRANDU-SE cat de frumoasa esti, cat de desteapta esti sau ce reusita minunata ai avut. Cu toate ca aceste atacuri, nu vin din partea unor fiinte rautacioase (chiar te admira) puterea formei-gand, este atat de mare, incat te poate ȚraniȚ energetic. Batranii stiau aceste lucruri si puneau mare accent pe protectia celui afectat. Cum MIRAREA si ADMIRATIA cea mai frecventa se poate intampla nou nacutilor, tuturor mamelor li se cerea sa lege la mana si la caciulita bebelusuli, un snur ca de marțisor, ca semn de protectie.

11.09.2012, 23:59:52
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

7) Unul dintre cele mai puternice atacuri energetice, care ne pot cauza mari necazuri, vin chiar din partea noastra. Noi insine, prin gandurile noastre, putem tulbura energetic planul EMOTIONAL. gandind negativ, proferand fel de fel de premonitii negre, suparari repetate si prelungi, pot aduce mari prejudicii energetice, ajungand chiar pana la AUTO-IMBOLNAVIRE

12.09.2012, 00:04:03
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

8) Cel mai violent atac, vine insa din partea unui om INVIDIOS. Puterea gandului emisa de un om INVIDIOS, te poate seca de energie. ACESTA ESTE DEOCHIUL.
    Cand un om, plin de invidie față de reusitele tale, nu numai ca nu te admira dar, te URASTE, TE DISPRETUIESTE, mergand pana acolo- incat sa-ti vrea răul !

12.09.2012, 00:07:51
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Prin stratul astral inferior, sa intelegeti ca este un strat energetic, asa cam cum este atmosfera terestra. Aerul nu se poate desprinde de sol datorita fortelor gravitationale. Sufletul unui om, care ramane atras de lumea vie (nu se poate desparti de ea) din diferite motive (a dus o viata josnica, murdara, cu vicii si a produs mult rau celor din jurul lor, sinucigasii, cei care toata viata lor s-au gandit numai la ei, calcand peste cadrave sa reuseasca in viata etc, etc...) nu pot sa-si ocupe locul lor in straturile astrale superioare, ACESTE SUFLETE RAMAN IN PREAJMA NOSTRA haituite, pedepsite, NEODIHNITE. de acolo păot proveni atacuri energetice. Un asemenea suflet, a fost un maniac sexual. El, va cauta sa influenteze un suflet viu dar slab spiritual si il va folosi (ca intermediar) pentru satisfacerea poftelor sale sexuale din care cauza a ramas rob in acest spatiu astral. Un alt suflet a fost mare fumator. El, fiind o forma energetica, nu poate aprinde tigara dar, poate sa ma influenteze pe mine (de ex) sa aprind aproape inconstient o tigara. Eu ma intoxic cu fumul, el se hraneste cu senzatia ca inca fumeaza. Asa este cazul betivanilor, toxicomanilor, etc.

Uite asa, niste spirite "ratate" si pedepsite, pot gasi fiinte vii, cu deficiente spirituale, pe care le pot controla.

12.09.2012, 00:22:08
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Fiind obosit, nu stiu daca am fost destul de coerent. M-am straduit insa sa explic - asa cum stiu eu - unele lucruri legate de nedumeririle blanitzei.

12.09.2012, 00:25:46
  • blanitza
    blanitza

Extraordinar de explicit ne spui totul, acum este cristal, si-n cazul meu, am sa-ti spun cum a fost, si-n ce moment am simtit instantaneu o oboseala, care-n vreo 3 ore se tranforma intr-un rau fizic cumplit, cu durere de cap violenta, si tot dichisul, de-asta cred c-a fost un deochi foarte puternic, potrivit punctelor 1 si 8 din schema foarte clara pe care ne-ai expus-o. La consfatuirile de romana de azi, cand se terminau, am intalnit o colega de romana dintr-un liceu in care-am predat acum 4 ani. Eee, si n-am de lucru, si-i spun ca din toamna asta predau la Cuza, eee, Gheorghitza, cum mi-a iesit porumbelul din gura, odata parc-am obosit, m-am molesit, de-am facut un ceas pana acasa, si-abia pe la 5, cand se agrava, m-am prins eu ce sa fie... Mama mi-a zis sa-mi tin gura, si-asa am sa fac de-acum incolo, despre orice...
    Multumesc frumos pentru explicarea pe larg a fenomenului, am inteles ce se intampla, sunt foarte periculoase, si mi-ar placea sa am o protectie care sa intoarca gandul rau spre cine l-a emis, ca si cum ar reflecta unda negativa, este vreo piatra care face asta?

12.09.2012, 00:32:55
  • blanitza
    blanitza

Mai devreme, am reluat acum, punctele 4 si 8 se potrivesc manusa, ca domnisoara asta de-am intalnit-o azi nu ma suferea deloc, pe vremea cand eram colege - avea o voce ragusita, sparta, foarte urata, si privea cu ochi pizmasi pe oricine avea o voce normala, frumoasa.

12.09.2012, 00:37:41
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

blanitzo, ii fi tu micuta si pretioasa dar, chiar nevazandu-te fizic, "te simt"
    De ce crezi ca ti-am sugerat sa porti Peridot (sau Olivina, cum ii mai spune)
    Are puterea de a "para" aceste atacuri...

12.09.2012, 00:53:13
  • nicolebijou
    nicolebijou

Buna dimineata!!!!
    Gheorghita, mai clar de atat nici ca se putea explica. Cu povestile tale, ma faci ca dimineata, cum am un pic de timp sa intru un pic " La o cafea".

12.09.2012, 10:10:57
  • ametist.shop
    ametist.shop

Deochiul de fapt este vampirism energetic ,
    astfel "binevoitorii "nostrii ne lasa faca energie.
    Multe stiau bunicii nostri .

12.09.2012, 10:26:33
  • nicolebijou
    nicolebijou

Baiatul meu cel mic se deoache forte usor . Uneori il iau de la after school plangand de durere de cap, care ii trece imediat ce ii sting carbuni. Si asta desi poarta tot timpul ceva rosu.

12.09.2012, 10:50:17
  • Kalimera
    Kalimera

foarte interesant... oare de unde stiau bunicii nostri toate astea?...
    bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca, mereu imi spunea sa nu-mi prezint proiectele de viitor nimanui... sa le tin pentru mine pana cand se materializeaza, pana devin concrete.. in acele vremuri nu intelegeam de ce, dar am ascultat-o. si chiar am observat ca daca deschideam gura si povesteam cuiva despre planurile mele, aproape invariabil intervenea ceva si-mi dadea totul peste cap, desi totul parea ca este pe un fagas fara oprelisti.. or fi fost si coincidente, nu zic, dar am preferat sa tac atunci cand aveam ganduri mari, planuri, astfel incat sa elimin riscul unui atac energetic de orice fel.. daca era sa nu se concretizeze, macar sa fie din cauza incompetentei mele, fara 'ajutor' din afara:)))

12.09.2012, 11:17:49
  • soso07
    soso07

Ca in proverbul : "In oala acoperita nu da gunoiul".

12.09.2012, 11:32:50
  • carmenn
    carmenn

da...aveti dreptate...mie imi spunea o doamna ca in preajma mea se simte bine...ca o linistesc...eu vizitand-o des...:)...numai sa nu-mi fure ea energia....ma gandesc.

12.09.2012, 13:32:54
  • ametist.shop
    ametist.shop

Dupa ce pleci de langa ea , daca te simti bine ( dureri de cap , ameteli , oboseala ) , nu este nici o problema .

12.09.2012, 13:40:28
  • Kalimera
    Kalimera

eu asa ma simt dupa ce stau la 'barfe' , la o cafea, cu una din prietenele mele din copilarie... plec sfarsita, abia ma tarasc pana acasa, desi n-am tras in plug..

12.09.2012, 13:48:49
  • ametist.shop
    ametist.shop

Nu e un semn bun . Te invidieaza?

12.09.2012, 13:51:25
  • Kalimera
    Kalimera

nu, nu are motive.. in orice directie m-as gandi ca m-ar putea invidia, in absolut toate sta mai bine ca mine:) cred ca e ceva involuntar..

12.09.2012, 14:08:30
  • ametist.shop
    ametist.shop

Involuntar sar putea intampla uneori , nu totdeauna .
    Am o vecina care e foarte amabia si zimbitoare ,
    dar dupa ce pleaca am dureri de cap .

12.09.2012, 14:23:07
  • carmenn
    carmenn

Astazi este ,,Ziua Internationala a Crosetatului" iar pe 23-24 sept ,,Ziua Tattingului" asa ca celor care croseteaza le doresc multa inspiratie si spor la crosetat iar celor care fac minuni tot cu firele ,la fel...:)

12.09.2012, 16:00:26
  • soso07
    soso07

Ce interesant, nu stiam ca exista o zi a crosetatului :) Inseamna ca trebuie sa sarbatoresc si eu, sa mai crosetez niste bilute :)

12.09.2012, 18:27:54
  • carmenn
    carmenn

si eu...si eu...pregatim ,,Doamna Toamna"....:)

12.09.2012, 18:38:39
  • soso07
    soso07

Imi trebuie un impuls :)

12.09.2012, 19:17:13
  • Kalimera
    Kalimera

soso, daca faci rost de niste impulsuri, da-mi si mie unul :))

12.09.2012, 19:25:35
  • carmenn
    carmenn

:) pai si mie imi trebuie unul...da ma grozavesc si eu...

12.09.2012, 19:40:48
  • cattie
    cattie

Dau eu....da' le dau scump!

12.09.2012, 20:40:57
  • soso07
    soso07

Impulsuri am, dar pentru niste chiftelute din peste :) M-am apucat din seara asta de dezosat pestele, maine dat prin masina si preparat. Am ceva cantitate, daca va bate vreun gand :)

12.09.2012, 20:50:51
  • cattie
    cattie

Cantitate de mancat?
    ....sau cantitate de dat prin masina? :D

12.09.2012, 20:52:21
  • soso07
    soso07

Si una si alta :)))

12.09.2012, 20:53:02
  • soso07
    soso07