Forum: Orice altceva La o cafea(5)

• carmenn
    carmenn

buna! am terminat si eu sa zicem cu mustul si butoaiele mele...eu am facut abonament G ,dar o sa iau maine nr 2 daca spui ca nu o sa primim cutiuta.si mie cand imi vin, dupa primele 4 nr acasa?
    ma duc sa controlez placinta cu branza...:((( e ziua mea azi si macar sa stau si eu la o placinta si un pahar de must-tulburel...ca-s singura...:((

20.09.2012, 16:02:39
  • ametist.shop
    ametist.shop

carmenn,
    La Multi Ani , multa sanatate si tot ce -ti doresti !
    In 18 a fost ziua lui tata , maine a memei mele .
    Am si o surioara (pe 9 .09.) FECIOARA .

20.09.2012, 16:18:42
  • aigile
    aigile

Soso, draga mea, nu ca n-ai stii tot ce urmeaza sa-ti spun, dar, uneori, prinsi cu vartejul unor 'incercari', pierdem din vedere lucruri pe care le stiam 'cu ochii inchisi'! Eu, una, asa pateam, cand urca termometrul spre 40, parca-mi piereau din minte TOATE ce trebuia sa le fac, de oful puiutului care suferea tacut....
    Ana mea avea o placere nebuna sa se joace cu 'racusorii' la mare. Si, ca sa nu-i chinuie, am invatat=o sa-i urmareasca atent, sa le stie viata, si sa se bucure astfel - vremelnic- de prezenta lor. Odata ce i-a pus intr-un mediu asemanator celui cunoscut de ei ('lighean' cu apa&nisip din mare, cochilii in care sa se 'mute') i-a putut avea aproape, si au iesit la vedere nestingheriti, fara sa fie deranjati de prezenta ei. Si, cum finalul era CEL mai fericit - cu intoarcerea lor in mare, pot sa spun ca toti am avut experiente fascinante (pana si eu m-am obisnuit cu 'fulgerul' lor prin nisip, pe sub apa!)
    Revenind la 'racusorul tau, sa nu uiti sa-i certifici fiecare reusita, sa-i incurajezi fiecare incercare, si sa-i justifici fiecare esec - asa va 'deprinde' naturaletea tututor celor ce 'i se intampla', si poate, candva, va 'cantari' mai scurt toata suita de consecinte ale faptelor lui! Desi, poate nu e cel mai bun lucru... Ce vreau eu sa spun este ca, pentru ORICE copil, nu exista lucru prea mic pe care il face pentru care sa nu primeasca lauda, incurajare si sustinere - si asta de cand sunt foaaaarte mici! Mai stiti cum 'ovationam' fiecare incercare de bagat degetelul in gurita, desi nimerea alaturi, sau fiecare pas, desi terminat in genunchi?...Invatarea e si cu ezitari, si cu incercari nereusite si... succesuri! E important sa se convinga singur ca nicio consecinta (cu exceptia mortii, desigur...) nu e definitiva. Ca lucrurile ne 'ies' sau nu din prima incercare, dar putem reveni, fara ca sa fim mai putin iubiti&pretuiti. Cine sa stie ce e in mintea celor mici, care cred ca, odata iesita mama din camera, va pleca forever?!... Si, la drept vorbind, nu au ei dreptate?! Daca nu plang, nu va intelege mama ca ea poate pleca, mai mult si tot mai mult?... temerile lor sunt enorme pentru masura lor de cunoastere, si nu trebuie sa le minimalizam!Doar experienta noastra de viata si cinismul castigat odata cu ea ne fereste pe noi de atatea griji pe care ei si le fac (ca dovada, pe unde n-am trecut, ne incearca si pe noi aceleasi... angoase!)
    So, ai rabdare cu el, nu-l critica nici cand ai ceva de indreptat, in locul criticii pune un sfat, si, pentru fiecare mustrare(ca... mai apar si asemenea situatii), vino cu cel putin 5(cinci!) motive de lauda.Ah! si mai e ceva: learn to...let him go!(stiu cat e de greu, cu cat sunt mai buni, sensibili si dulci!...)
    Sper ca nu v-am plictisit cu atatea vorbe...

20.09.2012, 16:40:47
  • ametist.shop
    ametist.shop

Gheorghitza,

Tu crezi in cauzele psihosomatice ale bolilor ?
    Am citit o catre de Viorel Pop in care se explica legatura
    intre boala si gandurile , temerile noastre.

20.09.2012, 17:09:50
  • soso07
    soso07

Carmen, LA MULTI ANI !!! Si sa stii ca nu esti singura, esti cu noi si serbam alaturi de tine ! Uite, chiar am baut si eu un paharut de must in cintea ta ! Nu puteam sa beau vin, ca plec la sedinta cu parintii a Alexandrei :) Dar, cand ma intorc ... gasesc eu ceva prin frigider :) Sa fii sanatoasa si cu putere de munca !!!

George, multumesc din nou ! Puiutul meu nu prea face temperatura, a facut laringita si habar nu aveam ce are, de ce nu putea respira, se culcase absolut normal si dupa doua ore ajungeam la spital ca nu putea respira. Voi incerca o pietricica pentru aceasta problema.

Ligia, asa gandesc si eu, exact cum ai spus tu. Vroiam sa-ti spun ca Stefan s-a jucat cu un crab (pe care el l-a gasit in mare, printre pietre) si i-a dat drumul inapoi. La fel face si cu gandaceii verzi si albastri sidefii ... ii strange intr-un borcanel, se uita la ei si le da drumul. Cand l-am rugat sa-mi dea si mie unul, nu a vrut (ii spusesem ca vreau sa-l bag in rasina si nu mi-a dat voie). I-am respectat decizia, chiar daca puteam sa ma "servesc" direct din gradina.
    De incurajari nu duce lipsa :)) Il sustin (si nu numai pe el, pe ambii copii ai mei) si il laud, mai ales ca am de ce :) De fapt, acum incerc sa-l fac sa gandeasca intr-un anume fel, sa nu dea importanta la toate "detaliile" (ca nu-i incape scrisul pe nu stiu ce punctulete sau mai stiu eu ce). E important ce stie, ce invata si cu ce ramane. Ce conexiuni face, ce exemple imi da, etc ... Si, cand se simte in siguranta, ma uluieste. Aici lucrez acum, la increderea in el si la comunicarea cu ceilalti. Sa spuna cu voce tare ce stie, pentru ca are multe de spus. Cunoaste animale, pesti, dinozauri de care chiar unii adulti nu au auzit. Si nu l-am fortat eu, ca sa ma laud cu ce stie copilul meu, a fost dorinta lui de cunoastere.
    Si cred ca si invatatoarea este un pic altfel decat eram eu obisnuita. Comunicam pe e-mail, aflu cum se comporta copilul, mi-a spus sa vorbesc cu el, eu i-am spus de temerile lui (de a nu gresi). Cred ca va iesi bine pana la urma. Chiar daca auzisem numai "de bine" despre ea. Ca nu raspunde la telefon, ca nu stiu ce nu le mai convenea parintilor ... Dar cred ca nu s-a pus nimeni in situatia ei ... sa raspunda la 36 de apeluri.
    Gata, ca si eu am vorbit mult si trebuie sa plec la sedinta :)

20.09.2012, 17:16:55
  • soso07
    soso07

Emese, eu am vazut un film (similar cu acela cu rezonanta) pe un post local, prahovean. Se numeste "The secret" si este pe piata si o carte (de fapt sunt mai multe carti in serie). Cartea este "Secretul" - Rhonda Byrne (ed. Adevar Divin).
    Acum chiar plec la scoala :)

20.09.2012, 17:20:25
  • carmenn
    carmenn

Multumesc fetelor pentru urari si voua va doresc multa sanatate si bafta la scoala si pentru copii si pentru voi care sunteti, cadre didactice si nu numai.

20.09.2012, 17:34:17
  • ametist.shop
    ametist.shop

soso07 ,
    Baiatul meu ,fara sa-l fortez , a fost foarte pretentios .
    Daca el a considerat ( cand a fost in casa 1 ) ca nu a scris destul de frumos ,
    a rupt foaia si a scirs din nou .
    Cand era la gradinita , a facut febra si a trebuit sa aducem caietul acasa ,sa nu ramana in urma cu "scrisul".
    Parca a fost ieri tot ce am povestit .

20.09.2012, 17:55:43
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

ametist, în cele mai multe cazuri ne îmbolnăvim singuri. Cu gândurile noastre...
    Si dacă spui cuiva că se poate vindeca și singur, râde de tine și nu te crede. Mai bine ia medicamente...

20.09.2012, 19:57:07
  • ametist.shop
    ametist.shop

Poate ca acum 6 ani si eu radeam de asemenea afirmatii .
    Acum cred si sunt sigura ca ai spus o mare dreptate .
    Cine castiga in China?

20.09.2012, 20:22:11
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

carmenn, la sfarsitul lunii vor veni toate numerele intr-un pachet. Vei primi si cutiuta in pachetul cu Nr. 2, dar eu ziceam sa cumperi in plus pentru cutie deoarece separat nu se vand. (iar cutiuta este foarte buna pentru diferite depozitari).

20.09.2012, 21:18:13
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

ametist, tu ai vazut pustii aia cum joaca? Iti dai seama? 14-15 ani???

20.09.2012, 21:19:03
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Noi, in Romania, de ce nu sprijinim asemenea competitii?

20.09.2012, 21:19:45
  • forHOPE
    forHOPE

carmenn, La Multi Ani si din partea mea (desi cu intarziere)!! Multa sanatate va doresc si toate visele sa vi se implineasca!!

George, ce papusa draguta ai in poza! :-p

Pe mine va rog sa ma scuzati insa azi mi-s plouata...cred ca cineva a trimis norii de ploaie la mine caci de aseara ploua intr-una...:(

21.09.2012, 14:40:26
  • soso07
    soso07

Pe toti ne ploua, dar trece ea si ploaia :) Nu-ti spun cum eram eu astazi cu sacose pline si umbrela cat toate zilele de-mi venea sa le tarasc pe jos ... Si mai suna si telefonul (fi-mea, sa ma intrebe cand ajung acasa).

21.09.2012, 14:50:24
  • forHOPE
    forHOPE

Hmmm...cum o fi vremea prin Bucuresti?...

21.09.2012, 15:10:37
  • soso07
    soso07

Cred ca de maine va fi frumos. Iar trebuie sa ajungi la Bucuresti?

21.09.2012, 15:41:33
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Te laudai ca ai vreme frumoasa la tine, forHOPE...

21.09.2012, 15:50:01
  • carmenn
    carmenn

si la noi in Constanta a venit nu toamna...zici ca-i inceput de iarna...frig..ploaie...vant...vreme deprimanta...nu-i place deloc...:(

21.09.2012, 18:22:28
  • carmenn
    carmenn

nu-mi place...:)

21.09.2012, 18:40:41
  • forHOPE
    forHOPE

Da sorinutza...duminica noaptea plec la Bucuresti cu buni...la Spitalul de Oftalmologie...poate o operam din nou...:(

George, ma laudam cu vremea frumoasa insa se pare ca cineva a cobit...

21.09.2012, 21:39:48
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Cu intarziere,iti urez si eu,Carmen,sa ai parte de tot ce-ti doresti.Sa fii sanatoasa,sa ai liniste sufleteasca si sa ai puterea de a infrunta tot ce-ti ofera viata.La multi ani!

22.09.2012, 09:24:26
  • carmenn
    carmenn

multumesc din suflet Jewels si tie un gand bun!

22.09.2012, 09:32:03
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

întârziat și eu, carmenn dragă! Dumnezeu să fie alături de tine și familia ta!

22.09.2012, 12:08:59
  • blanitza
    blanitza

La Multi Aaaani, Carmen scumpa si draga, ia uite ce bine te-am nimerit cu setuletul cel auriu, sa fii sanatoasa si inspirata zi de zi, clipa de clipa, si toate cele bune tie si familiei tale!!!
    Aaa, si spuneai tu de ceva pietre interesante prin gradina ta, poate ti le vedem in creatii, stiu eu, vreo decoratiune la Toamnaaa, cand va fi timpul...

22.09.2012, 12:30:46
  • carmenn
    carmenn

pai hai cu, Concursul....am ceva in gand...din lana ca de obicei...nu crosetat ci impaslit...si poate strecor si o pietricica...ca ma scoate maica-mea afara cu ea numai pietre nu-i aduceam in casa...am si asa numai vechituri aduse ...vreo 4 fiare de calcat....de la razboi nu stiu cum ii spune ceva lung cu fasii de stuf pe unde se baga itele...o vartelnita...o copaie de paine...am adus acum de la tara un pat vechi din metal verde ,al bunicii mele si are o emblema veche din Bucuresti de la o fabrica de paturi...vreau sa caut vopsea si sa-l refac...are pe laterale un peisaj frumos pictat...asa ca...pietrele sa stea afara...am una mica pe post de scrumiera...:)

22.09.2012, 15:01:13
  • blanitza
    blanitza

Carmen scumpa, abia am incheiat unul si trebuie musai sa ne tragem sufletul, plus ca mai m-asteapta premii grup de trimis, la Movie, si vreo cateva chiar de la Varaaa... Concursul nostru de Toamnaaa va incepe prin octombrie, in jur de 15, si se duce cu totul cam pe la sfarsitul lui noiembrie.

23.09.2012, 10:26:59
  • blanitza
    blanitza

Buna ideea cu piatra-scrumiera, ia sa caut si eu una care s-ar preta... Mult succes la reconditionarea patului, vei avea ceva de munca, dar merita intrutotul...

23.09.2012, 10:29:44
  • blanitza
    blanitza

Gheorghitza draga, am si eu o rugaminte maaare la tine, si-anume, n-ai vrea sa ne spui cate ceva despre o pietricica numita Vessonit, am intalnit-o, am admirat-o atata c-am si luat-o, insa nu stiu mai nimic despre ea, decat ca mor dupa culoarea ei - un mustar delicios...

23.09.2012, 17:16:37
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Vessonitul este un granat foarte frumos.
    Efectul protector al acestuia induce un sentiment de siguranță, dublat de o stare de relaxare sș voioșie generală. Emană naturalețe și spontaneitate, punând în evidență in același timp noblețea sufletească. Dăruit între prietemi, asigură trăinicia prieteniei: ajutor și respect reciproc, necondiționat. Este recomandat mai ales persoanelor care au probleme de adaptabilitate (sau celor care schimbă locul de activitate sau sunt în fața unui nou început). Nu numai că pune în evidență nobletea sufletească dar, deschide sufletul către Dumnezeul fiecăruia:

" Doamne, Tu care ești în inima mea, primește-mă și pe mine în inima Ta, pentru totdeauna!"

In plan fizic:
    - Intărește capacitatea de autovindecare (având culoarea verde, din start este un cristal cu puternice calități tămăduitoare)
    - Reglează funcțiile metabolice
    - Tonifică și regenereză ficatul (recomandat în afecțiuni hepatice mai ales)
    - Reglează activitatea cardiacă (armonizând centru energetic Anahata) dar și circulația periferică (inclusiv la nivelul capilariilor) Impreună cu Jadul și Aventurinul se potentează reciproc.

Blanitzo, eu am mai scris despre Granați și chiar desprte Vessonit. Am căutat să-ți scriu acum în completare la tot ce am spus despre Granați (și nu puțin)

23.09.2012, 19:10:03
  • carla69
    carla69

Am terminat si cu ziua lui Cristian,am avut 6 copii azi la masa,la tort,la distractie...
    maine e iar luni.
    O piatra pentru metastaza la ficat pentru cneva disperat,Gheorghita,sunt sigura ca exista ajutor si de la pietre

23.09.2012, 22:29:00
  • carmenn
    carmenn

nu stiu cum arata insa din ceea ce ai scris despre vessonitul asta m-a facut sa cred ca-l plac eu pe el....asa in cateva cuvinte..nu stiu de ce ma simt atrasa de el...poate ca e verde...o sa ma uit acum ...:)

23.09.2012, 22:32:56
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

carmen, nuante de verde, verde-galbui, chiar galbui-verzui sau de culoarea mustarului. Vezi tu ce alegi...

23.09.2012, 23:00:21
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Carla,
    La nicio afectiune nu se paote spune simplu: cutare piatra... daca nu se patrunde in esenta cauzelor care a generat o asemenea boala grava. Printre cauzele care produc afectiuni hepatice se numara:
    A) In plan fizic
    - Alimentatie gresita (ca stil de viata) in care gasim alimente aflate la pragul inalt de toxicitate ( conserve, alimente perisate, AFUMATURI, mancaruri in care rantasul si prajelile puternice predomina)
    - Ingerarea de substante toxice (fie prin aer, piele, apa sau alimete otravite)
    B) In plan energetic:
    - Incrancenarea, inversunarea, indignarea permanenta in relatiile cu cei din jur
    - Nemultumirea repetata (nu-mi convine asta, nu-mi convine aia, nu-mi convine nimic si sunt mai tot timpul nemultumit de ceva)
    - Ura, mania, dusmania ("Iert dar nu uit...")
    - Gelozia exacerbata
    Toate aceste tensiuni, daca nu sunt eradicate ci tinute "in sine" (acumularea acestor tensiuni, reprimarea lor), lovesc direct in acest organ: FICATUL

Deci, inainte de a face cateva recomandari, ar trebui luate cateva masuri:
    - respectarea cu strictete a medicatiei propuse de doctor.
    - regimul alimentar trebuie schimbat rapid.
    - Meditatie profunda asupra propriului comportament si scoaterea "la suprafata" a tuturor acestor tensiuni acumulate in timp ("sant necajita si nu pot spune nimanui de ce ...")

si acum:
    A) In plan energetic:
    1) Pentru indrumare si control mental : AZURIT-MALACHIT
    2) Pentru corectarea realatiilor cu cei din jur: LEPIDOLIT
    3) Pentru corectarea traumei afective: TURMALINA ROZ
    4) Pentru armonizarea planului emotional: MALACHIT

B) In plan fizic:
    1) OLIVINA
    2) Ochi de Tigru
    3) N-are voie sa lipseasca:
    JASPUL HELIOTROP , numit Piatra Sangelui sau Matostat (cel mai indicat in asemenea afectiuni).
    Au fost alese pietre care se pot ascocia intre ele.

23.09.2012, 23:58:20
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Iti sugerez sa realizezi un colier si bratara din Malachit, Jasp Matostat si intercalat Turmalina Roz.

24.09.2012, 00:23:20
  • blanitza
    blanitza

Gheorghitza drag, multumesc din inima pentru informatiile suplimentare legate de acest tip special de granat - vessonitul. Foarte interesante lucruri ne spui si despre combinatia benefica de pietre pentru sustinerea acestui organ vital - ficatul, singurul din toate care se poate regenera, din ce-am citit. Am ceva turmalina roz, o voi lista zilele-astea.

24.09.2012, 23:56:31
  • carmenn
    carmenn

am primit azi primul nr din d'Agostini cu bila de cuart roz...insa nu e chiar roz e aproape alb...:(...nu ma mai joc...imi trimit mie toate rebuturile care nu se vand....credeam ca daca faci abonament hai ca iesi mai ieftin poate avand reduceri insa daca mergeam saptamanal si cautam la chioscuri imi alegeam eu revista cu piatra mai frumoasa ...nici nu stiu ce sa mai spun...o sa le comunic sa-mi trimita piatra cum o au in fotografie nu asa decolorata...voi ce spuneti.

25.09.2012, 00:05:46
  • blanitza
    blanitza

Carmen, cuartul roz natural asa este, nu-i decolorat, nu se vede rozaliu decat in poza la lumina, eventual pe un fond mai intunecat, insa nu este roz pur si simplu, nu te supara degeaba, este o piatra foarte puternica si bucura-te ca o ai, am sa caut si eu Colectia D'Agostini...

25.09.2012, 01:38:35
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

carmenn, ai in revista numarul lor de telefon si poti renunta la abonament fara nicio obligatie din partea ta. Da, poti merge saptamanal la chiosc si acolo poti alege cum doresti. (cu riscurile ce decurg si din acest tip de achizitie)
    Am scris chiar aici ca Cuartul Roz NATURAL nu este curat si nu este transparent. Asa cum este cazul Citrinului: eu nu cumpar Citrin daca este perfect. Doar cel care contine putin si Cuart alb laptos (acesta este indicatorul meu: arata ca nu este tratat termic sau radiat...) Aici este vorba despre faptul ca poti intra posesia unor pietre NATURALE si nu contrafacute. (facand un compromis la calitate totusi datorita pretului foarte mic. O sfera din Cuart ROZ de calitate, o cumperi cu cca 100 lei (asa, ai dat 16 lei)

25.09.2012, 12:52:25
  • carmenn
    carmenn

da asa ma gandeam si eu...daca tu spui ca cele de la d'Agostini sunt naturale o sa le cumpar asa cum le trimit ei...eu am un sirag de margele aduse din cuart roz si ma uitam la ele acum ...unele sunt mai spre alb altele au si ceva roz...:)

25.09.2012, 13:06:43
  • ametist.shop
    ametist.shop

Gheorghitza,

Ai luat ultimul numar ?Ce spui de cuartul verde ?

25.09.2012, 14:27:40
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

A aparut Cuartul Verde?????
    Eu mi-am facut abonament. Abea a sosit primul numar. Cam prin 20 Octombrie, va sosi un colet cu patru numere de-odata (numerele 2; 3; 4 si 5)
    La Chioscuri am vazut piramida de Jasp Rosu (si cutia preambalata) si mi-am luat si de la chiosc acest numar pentru cutie dar, Cuart Verde, n-am vazut sa fi aparut. Tu ai luat deja?

25.09.2012, 14:44:03
  • carmenn
    carmenn

:)) noi si pietrele noaste...

25.09.2012, 15:08:33
  • carmenn
    carmenn

cum sa-mi promovez si eu mag pe blogul personal...nu reusesc deloc...

25.09.2012, 15:09:01
  • ametist.shop
    ametist.shop

Gheorghitza,
    Sa stii ca e mult mai "sanatos" sa-l poti alege.
    Cuartul roz , ce am eu e un roz placut (nu alb )
    Sotul meu merge la prima ora ,cand sunt mai multe reviste .

25.09.2012, 15:34:46
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Și ai luat deja numărul 3??? Acolo ai găsit Cuarțul Verde?
    Eu din pacate nu am cum sa fiu la prima ora la chiosc iar la chioscul de langa mine, primeste doar doua trei exemplare. Cel de la care mai iau este este foarte departe de mine si nu ajung cand ar trebui. Faptul ca merg odata pe luna si iau patru numere odata, mie imi convine. Dar daca aranjezi cu vreun chioscar, iti poate tine si chiar sa alegi piatra, asa cum spui tu.
    De aceea i-am mspus lui Carmenn ca poate oricand rezilia abonamentul si poate cumpara in fiecare Marti dimineata de la chiosc.

25.09.2012, 16:42:58
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Cuartul Verde este un cristal puternic dar nu il gasesti usor. Majoritatea cuarturilor verzi sunt contrafacute si mai ales vopsite, din care cauza ma feresc sa cumpar de la furnizori online Cuart Verde. Am cativa geologi care imi procura ce vreau si asa am facut rost de Cuart Verde. este un cuart deosebit si repet, foarte puternic.
    Stiai ca poarta cu el pacea launtrica si de cuplu? (mai ales pace in camin, familie); aduce bunastare iar in plan fizic este recomandat pentru durerile de spate (spondiloze, dicopatii, lumbago, etc...)

25.09.2012, 16:50:59
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Exista trei tipuri de Cuart Verde:
    - Prazem (cu incluziuni de Actinot)
    - Ochi de Pisica ( incluziuni de Hornblenda) Prezinta efect de Ochi de Pisica...
    - Cuart cloritos (contine clorit)

Asa ca atunci cand vorbim de un Cuart Verde adevarat (si nu vopsit sau tratat) lucrurile nu sunt asa simple cum credem de multe ori. Fiecare tip de Cuart Verde din cele enumerate mai sus, are actiuni subtile specifice.

25.09.2012, 16:57:19
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Majoritatea Cuarturilor Verzi de pe piata sunt din sticla artificiala (vopsita) sau pur si simplu Cristal de Stanca vopsit in verde....

25.09.2012, 16:58:51
  • ametist.shop
    ametist.shop

Vezi ce norocosi suntem , ca suntem pe cont proriu ( privati).
    Daca vreau inchid mai repede , daca vreau deschid mai tarziu .
    Turda e oras mic , nu vin numai 3 numere , dar sotul are "pile".

25.09.2012, 17:14:30