Set cu Onix (023)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Numita si "Steaua Pamantului" aceasta chakra este localizata in corpul eternic cam la 10-15 cm sub talpile picioarelor, in comparatie complementara cu "Steaua Sufletului" care se afla la 10-15 cm de-asupra chakrei Sahasrara (cam la doua laturi de palme de-asupra crestetului capului.
Printre cristalele alocate acesti chakre mai putin cunoscute se numara (cateva mai cunoscute): Granatul Melanit, Turmalina Neagra, Agata si Onixul negru.
Ochiul nostru incepe sa sesizeze culorile de-asupra spectrului infrarosu, mai precis de la cele mai intunecate nuante de Maro. Sub acesta este Negru care de fapt absoarbe toata lumina. (cum, in partea superioara, a corpului nostru, albul reflecta toata lumina) iar intre acestea este Curcubeul.
Avand in vedere importanta chakrei Steaua Pamantului, Onixul prezentat acum, rezoneaza cu aceasta chakra si implicit, armonizeaza fiinta noastra cu energiile telurice ale Pamantului (cand pierdem legatura cu aceste energii, sufletul paraseste corpul)
Batranii care si-au crescut nepotii, stiau de ce ii lasu pe acestia sa umble desculti toata vara (era forma prin care copii cresteau mai stabili, mai sanatosi) si isi armonizau viata cu Mama Pamanteasca. Asa ajungeau sa inteleaga mai bine natura, sa o ocroteasca si sa o iubeasca (talpile picioarele atingeau efectiv pamantul si nu se crea diferenta de potential energetic intre fiinta si Pamant. (cum se intampla acum, de cand purtam incaltari). In termeni mai putini cunoscuti, am putea spune -fara sa gresim, ca Onix-ul ne ajuta sa realizam "împământarea"
Onixul negru are prea multe efecte benefice spre a fi descrise succint intr-o simpla prezentare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Onix de 10 8 si 6mm, Snur matase negra

Dimensiuni: Colier: 44-45cm/32 grame
Cercei: 3 cm/ 2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023